Генералниот секретаријат на претседателот на Србија ја извести јавноста дека претседателот Александар Вучиќ е примен на ВМА поради кардиоваскуларни проблеми. 

„Здравствената состојба на претседателот на Србија Александар Вучич е стабилна, но заради претпазливост се уште се наоѓа на ВМА“, рекла за Танјуг советничката на претседателот Сузана Василевиќ. 

Претседателот на ВМА е примен вчера во доцните попладневни часови.

Најчитани вести