Нејзината мајка и упатила емотивни зборови.

Една од најпопуларните и најуспешни пеачки Марија Шерифовиќ го прослави својот 35 роденден. Таа не правела гламузорна прослава, туку роденденот го поминала во својот дом, со семејството, кучето, и неколкумина нејзини добри пријатели.

Меѓутоа, нејзината мајка Верица Шерифовиќ по овој повод објавила фотографија од пеачката од детството и ѝ упатила емотивни зборови.

Марија била преслатко девојче, која со својата шармантна насмевка дефинитивно сите ги разоружала, а многумина заклучиле дека токму таа насмевка ја задржала до денес. Дали би ја препознале Шерифовиќ?

Најчитани вести