Тони Цетински не крие колку е горд на својата сопруга која после здравствените проблеми излезе како победник. Поточно, тој сподели со фановите на социјалните мрежи емотивни зборови кои и ги упати на сопругата, која претрпе мозочен удар пред пет месеци.

Сопругата на Цетински е негова најголема поддршка во животот, Дубравка, доживеа мозочен удар во средината на јуни и беше хоспитализирана во Ријека, а неколку месеци подоцна се рвати таму каде што застана.

- Што да ти кажам, драга моја Дуда? После сè што помина, повторно излезе како победник. Гледам сјај во твоите очи. Добредојде, прекрасно е да те видам во твојот природен занес и опкружување баш како дете кое си игра на песок во својата градинка. Твојот сопруг е прегорд што не може ни вистинските зборови да ги пронајде. Те сакам“, напиша Тони Цетински споделувајќи неколку фотографии од неговата поубава половина, но пораката која трогна направи да многумина заплачат од неговите зборови.

Најчитани вести