Оливера Балашевиќ, сопруга на популарниот пејач и текстописец Ѓорѓе Балашевиќ, направи вистински бум на социјалните мрежи откако  отвори профил на Инстаграм кон крајот на октомври.

 Оттогаш, таа открива малку по малку детали од нејзиниот секојдневен живот, како и од минатото. Така, таа неодамна објави фотографија пред основното училиште и сподели убава меморија.

„Часовите по физичко во пониските одделенија повеќе личат на најголем можен голем одмор. И на нашата учителка Јагода знаеше дека не беше потребно повеќе од една топка за го исполни наставниот план, така што обично даваше свој придонес стоејќи настрана, плескајќи со рацете чисто, само за да ја стиши галамата кога ќе станеше неподнослива..“ рече Оливера Балашевиќ.

И пораките на  фановите се повеќе од пофални. Освен што се фасцинирани од нејзиниот стил и приказни за нејзиниот приватен живот, сите и  кажуваат дека изгледа прекрасно.

Добра жена, добра личност. Преубава жена, кралица - се само некои од коментарите што ги пишуваат фановите.

Најчитани вести