Веројатно, имате слушнато за фамозниот планк, вежба која ги затегнува сите мускули. Со помош на оваа вежба се зацврствуваат рамениците, се исправа половината и се намалува тежината. Бидете храбри и прифатете го предизвикот. Ако сте спремни за предизвик, вежбањето трае 28 дена,па за еден месец ќе имате тело од соништата

Еве како изгледа вежбата:

Најчитани вести