Богдана Родиќ, како идна невеста посебно  се издвојуваше меѓу девојките што се собраа да ја прослават нејзината моминска вечер. Во розев мантил, блескаше и уживаше, а на социјалните мрежи се покрена полемика која е позгодна, таа или нејзината золва.

Анастасија Ражнатовиќ, како и другите, беше облечена во мантил крем боја, но и таа се истакнуваше покрај идната госпоѓа Ражнатовиќ.

Малкумина успеаја да не зјапаат, особено кога ги покажа долгите нозе.

Според неформалното гласање од социјалните мрежи – се води мртва трка која е поубава!

Најчитани вести