Видеото е снимено на улиците низ Виетнам, а во него се гледа како девојче спие додека мама ја вози на скутер. Да добро прочитавте мама вози, а девојчето спие потпрено на мотоциклот и без кацига на главата.  

Дали мајката не забележала или едноставно мисли дека ќерка и е безбедна, не е познато. А не е познато и дали воопшто госпоѓава размислила што не дај Боже може да се случи или дали има со што да размисли. 

Ужас!

 

Најчитани вести