Гоца Тржан прошета на кратко до Италија за да ги наполни батериите за претстојните потфати. За време на нејзината посета на Италија таа предизвика лавина коментари заради објавена слика на која позира на гробишта.

„Почитувајте ја убавината што не опкружува“, напиша пејачката под фотографијата без да размисли дека би била погрешно разбрана за овој потег.

Многумина го нарекоа овој потег морбиден. Но, се чинеше дека Тржан одлично се забавува во друштво на најблиските, па не обрна многу внимание на коментарите.

Најчитани вести