Во вакво издание на глумецот Курт Расел никој не навикнал. Тој е сликан во Лос Анѓелес во друштво на сопругата Голди Хон и синот, а со неговиот изглед привлекол големо внимание.

Кога фотографиите се појавиле фановите се загрижиле, бидејќи изгледал скоро непрепознатлив. Долга брада, несредена коса, лик на која сме навикнати да го гледаме.

Меѓутоа, се е во ред, следбениците можат да воздивнат. За ваквиот изглед постои добра причина. Имено глумецот снима продолжение на филмот “Божиќна хроника“, во кој толкува улога на Дедо мраз.

По тој повод морал својот изглед да го прилагоди на улогата, со што по оригинално би ја одиграл.

Во моментот кога се направени фотографиите тој со сопругата Голди Хон (73) која во првиот дел ја толкува улогата на Баба мразица, се упатиле во еден ресторан на ручек.

Најчитани вести