Српската пејачка пред да се омажи со сегашниот сопруг Тони била во долгогодишна врска со Зоран Башановиќ. Тој не и бил само момче туку и личен менаџер.

Љубовта завршила во 2000 година кога Драгана го оставила за сегашниот сопруг кој е еден од најбогатите Срби во Австрија. Зоран исто така се оженил и добил ќерка. Но, Драгана никогаш не ја заборавил иако не останале во никаков контакт.

Башовиќ во едно интервју 2010 година открил дека не се во контакт со Драгана и признал дека во една прилика тајно се венчале.

- Доста време престојувавме вон земјата, а кога не работевме, одевме што подалеку, бидејќи само таму имавме мие. Постои туристичко венчавање на далечни дестинации и острови каде што луѓето склопуваат брак на зафрканвија. Така Драгана и јас се венчавме во една капела во ЛАс Вргас, како и многу други познати парови, таквото венчање е невалидно. Ако тоа беше некое тајно венчавање за кое се зборували, сега веќе не е, обелоденил Башановиќ, кој пред врската Драгана бил во куса романса со нејзина колешка Мира Шкориќ.

 

Најчитани вести