Новите фотографииитена социјалните  мрежи  покажуваат дека Александра Пријовиќ веќе нема проблем со килограмите!

Александра Пријовиќ се обидуваше да ослабне многу брзо после раѓањето на нејзиниот син Александар, а во почетокот на есента, нејзината лиија навистина беше  е дотерана до максимум, пишуваат Балканските портали.

Фановите одамна се воодушевени од нејзиниот изглед, но до пред неколку месеци се случуваше дека некои панталони , особено без позирање - „природно“ како што сакаме да кажеме - не изгледаа многу атрактивно.

Сепак, неколку нови фотографии покажаа дека Александра очигледно веќе нема проблеми со килограмите. 

Збогум, долги јакни и асиметрични фустани кои маскираат какви било несовршености на телото.

Дали е така уверете се....

 

 

 

 

 

 

 

Најчитани вести