Новиот заменик директор на финансиска полиција, по професија е борач, а пред неколку месеци со колата на неговиот брат, кој е инспектор во МВР Тетово, се распродаваа наркотици во Тетово, и нормално случајот немаше разрешница.

#НаПравПатСме - пишува градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари на својот ФБ профил.

Најчитани вести