Неколку земјотреси биле почуствувани утрово во Македонија.

Според информациите земјотресите биле со епицентар во Албанија, а јачината била 3 и 2,2 степени според Рихтер.

Земјотресите се на длабочина од 1km и 31km, а временска разлика од еден до друг потрес била на три минути.

Најчитани вести