Двајца пријатели од Индија отишле на појадок и решиле да се обложат. Облогот бил кој од нив двајцата ќе изеде повеќе јајца, односно се договориле оној кој ќе успее да изеде 50 јајва од другиот ќе добие 2.000 рупии (околу 25 евра).

Субаш Јадав (42) успеал некако да изеде 41 јајце, но после тоа се онесвестил. Веднаш бил однесен во болница, но, за жал, таму починал. 

Најчитани вести