На луѓето често пати на памет им паѓаат секакви глопости, а видеово е само доказ за уште една во низата. Типов оди по нива и во раката држи мотика. Во еден момент му текнува нагоре да ја фрли мотиката, веќе во следниот сигурно гадно се каел. 

Еве и зошто:

 

Најчитани вести