Вељко Ражнатовиќ ја снимил својата бремена вреница Богдана Родиќ во неочекувано издание.

Таа седела за компјутер и играла игрици, каде што на Вељко посебно му било интересно, со што видеото го објавил на Инстаграм.

“Никој нема жена како јас! Како таа го пегла “Кантер“, зборувал Вељко и се смеел.

“Немој да ме снимаш како играм игрици“, рекла Богдана.

Најчитани вести