Со дете во левата рака, телефонот во десната и управува автомобил, доволен доказ МВР да интервенира! Или можеби па и вака треба?! 

П.С. Му фали уште цигарче во устата и евентуално пиштол за да не ги „убива“ со поглед „поразличните“ од себе!!!

Најчитани вести