Непристојно однесување на полицаец пред камерите додека полицијата и брзата помош го изнесуваа Боки 13 од ОЈО.

Непристојно однесување на полицаец пред камерите додека полицијата и екипата на Итна помош го изнесуваа Бојан Јовановски од зградата на обвинителството за организиран криминал.

Најчитани вести