Еве зошто Саше и Нино партија ќе си прават! Над 890000 евра си лапнале од државни тендери.... Попара направиле!!! Па бунтур ги брани??????, пишува Алекса на твитер, откако се се погласни шпекулациите и информациите дека се создава партија која треба да го има името: "Европски федералисти" со цел да се одземат гласови од ВМРО-ДПМНЕ. Според податоците од социјалните мрежи, изворите на финансирање на оваа партија се од власта.

 

Најчитани вести