Аца Лукас е  од неодамна разведен човек, но тој не сака повеќе да зборува за поранешната сопруга  Соња Вуксановиќ .

- Не сакам да зборувам воопшто за Соња, освен ако таа не мора, но не би давал    значење на приказните што беше  беше . Најважно за мене е што имаме договор за детето за се - истакна Лукас.

Сепак, кога станува  збор за новата девојка на  Јована Дорошки , Фолкерот истакнува дека му е убаво во оваа врска, но не планира да се ожени или  да има деца.

 

 

 

 

 

 

 

Најчитани вести