По-апла потврда на заедничката мисија на притворената Јанева и СДСМ/Јовески немало (во текот на денешниот ден, де…). Тие ги обезбедиле случаите, еј! Кејти добива писмо само да го потпише и да го прати ко наредба, Јовески наместо да ја оддалечи од функција, ја прифаќа наредбата, шефо најавува дека Кејти ќе излезе, адвокатката потврдува и… се си е обезбедено. И предметите и реКејтарката. Откако е обезбедено, сега се било во рацете на судството, кое ич не е во рацете на власта, пишува Богдан Илиевски на својот ФБ профил коментирајќи ја изјавата на Шекеринска дека „случаите на СЈО биле обезбедени“.

 

Најчитани вести