Ја ставивте Катица во притвор да ви ги предаде предметите?! Ова трае подолго време. Зошто таа не го напиша писмото претходно? Не знаеше, не го знеше законот или некој во притвор и кажал што треба да напише? Зошто не му кажавте на Заев дека не смее да разговара со адвокатката на Јанева, тој зборувал со неа за ослободување на Катица Јанева од притвор со поблаги мерки, му посочи Александар Тортевски на заменик министерот за правда Оливер Ристовски.

Зошто не формиравте обвинителство за гонење висок криминал?, праша Тортевски.

Најчитани вести