Да, малку го посрамотивте Бујар, впрочем на тоа се сведе целата борба со режимот, на срамење. Важно го амнестиравте од СЈО, како што и цело ДУИ е амнестирано од сите криминали, вклучувајќи го и заедничкиот во ПИОМ, пишува поранешниот шеф на Центарот на комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски на својот ФБ профил коментирајќи ја казната која МВР му ја изрече на Османи за зборување на телефон додека вози автомобил.

Најчитани вести