Не го познавам човеков. Секоја чест за стадото и маката што ја вложува да го одржи. Да си жив и здрав Марјан Трајчев. Ако некој го знае, ве молам да му пренесе дека го прифаќам предизвикот. Ќе го пасам стадото сам. За возврат не барам ништo, пишува на својот ФБ профил членот на извршниот комитет на ВМРО – ДПМНЕ, Тони Михајловски одговрајќи му и прифаќајки го предизвикот на овчарот Марјан.

Најчитани вести