Loading..

Лидерот на најголемата опозициска партија, Христијан Мицкоски, на денешната прес конференција рече дека еден од предлозите од ВМРО-ДПМНЕ било прислушуваните материјали да не се ограничуваат со временски интервал, односно како индиции за отворање истрага да може да се употребат и прислушувани материјали што потекнуваат пред и по досега прифатениот интервал помеѓу 2008 и 2015 година.

- Зошто да има рамка, отсечка од ....до 2015? Зошто сакаат отсечка до 2015 година? Нека бидат сите материјали индиции за испитување од обвинителството, нека биде отворена линија, порача Мицкоски.

Најчитани вести