Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлогот за брак.

Имено, атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска.

Најчитани вести