Новинарските екипи ја напуштија вечерашната лидерска средба во Собранието.

Револтирани поради тоа што состанокот помеѓу Заев и Мицкоски трае доцна по полноќ а никој не дава изјави и информации, сите новинарски екипи сложно го напуштија настанот.

Најчитани вести