Македонската спортска икона Стојанче Стоилов во свој стил го честита Денот на независноста на Македонија.

“Слободна, независна и суверена РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА”, напиша Столе на неговиот Фејсбук профил.

Најчитани вести