Маја Славева од ВМРО-ДПМНЕ на ФБ, реагира:

„Прекинете да го менувате ликот на Македонија!
Боите наши отсекогаш биле жолта, црвена и црна!
Какво е ова наметнување на спектар од бои и скриено значење!?
Македонија не е игротека, па да забавува дечиња со колоритност! Не си играјте…!“

Најчитани вести