На интернет се појави видео од тепачка, која, како што пренесуваат локалните медиуми, била помеѓу две семејства во место кај Братунац. Наводно, причината била паркирање на возило на место во сопственост на другото семејство.

За жал, сведоци на настанот биле и деца:

Најчитани вести