Во емисијата КОД, Лупевска извади многу интересна информација, пишува владиниот Саше Ивановски.

Саше Ивановски кој себеси се преставува како главен бард на владината пропаганда, откако доби БВМ од Боки и тврдеше дека Катица е невина, неговата кратка приказна ви ја пренесуваме во целост:

Имено кога Камчев извадил од сметка 1,5 милиони евра, тоа веднаш се алармирало во финансиска полиција која пак го известила СЈО. Таму помислиле дека Камчев ќе бега од земјава, но потоа се заклучило дека тој тие пари ќе ги дели за некаков поткуп.

И потоа целата паника се стишала и СЈО не реагирало понатаму откако знаеле дека Камчев вади милиони евра од сметките.

Ова е можеби крунскиот доказ дека Катица е вмешана во аферата РЕКЕТ, но ова е само лажна тревога, истрагата треба да утврди, пишува владиниот Саше Ивановски, сопственик и уредник на Мактел.

 

Најчитани вести