Loading..

Трошењето на пари кое Боки 13 го правел со години, а се работи за над милион евра годишно за проводи и гардероби,  не привлекло внимнаие ниту на Финансиската полиција ниту на ОЈО пред се затоа што бил соработник на власта и заштитен од нив, што е заклучок на секој кој размислува.

За седење во прв ред на годишните гала ревии на најпознатите модни куќи се плаќа од 20 до 100.000 евра а Боки 13 го уживал тоа со парите од рекет. На Фејсбук тој се фали со покана покана од Париз во Boutique Paris  Saint Honore, за настан на 20 јуни 2018 година која со благодарност и чест - ја прифатил. По откривањето на рекетот Париз долго ќе чека на Боки 13, ако после бруката со рекет воопшто и биде некогаш поканет на ваков настан

Најчитани вести