Loading..

Италијанската пејачка Сабрина Салерно денес има 51 година. Сабрина во 1987 година го залуде светот со провокативната тема "Boys, Boys, Boys" и уште попоровокативниот спот. 

Ако за момент помисливте дека ова на фотките е некоја друга - во заблуда сте. Сабрина и на 51 е бомба!

А еве како изгледаше и звучеше во видеото за "Boys, Boys, Boys":

Најчитани вести