И фудбалот не е она што беше, па не само што стана скап спорт и вносен бизнис, туку се повеќе станува и шоубизнис! Затоа фудбалските клубови се почесто се одлучуваат да имаат атрактивни старлети за заштитни лица или сексапилни убавици за портпароли и лица за односи со јавност.

Па така, и фудбалскиот прволигаш од соседството „Војводина“ за своја портпаролка ја ангажираше сексапилната и атрактивна убавица Беба Крузевиќ, која богами му направи голем проблем на тренерот Ненад Лалтовиќ. Кутртиот за време на прес- конференцијата на која Беба се појавила со длабоко деколте не знаел каде да гледа, па се утепал од туфкање.  

Најчитани вести