Дури и оние кои немаат страв од летање велат дека им е непријатно кога членовите на екипажот ќе почнат да им раскажуваат што треба да се прави во итни случаи. На некои им е здодевно па не ги ни слушаат инструкциите.

Веројатно, заради овие причини стјуардот на канадската авиокомпанија Вестџет од овој дел од патувањето направил мало шоу во кое сите патници уживаат. За промена и не му е лоша идејата, а и малку смеење не е на одмет. 

 

Најчитани вести