Адвокатот Александар Тортевски за Фокус вели дека за Катица Јанева е најдобро да се спроведе сериозна истрага која ќе ги расчисти сите сомнежи во јавноста.

-Немам информации, меѓутоа никој не е над законот и за неа е најдобро да се спроведе сериозна истрага која ќе ги расчисти сите сомнежи во јавноста, вели Тортевски.

Најчитани вести