Навијачите се собрале во голем број и го поздравиле Михајловиќ.

Но сцената по завршување на конференцијата за печат! Синиша излегува од клупските простории, а на паркингот, голем број навивачи од Болоња, кои со аплауз и пораки со подршка ги дочека тренерот на нивниот клуб. И тие биле шокирани од веста на Синиша, со што брзо се собрале да му дадат подршка. Емотивната сцена на паркингот никого не го оставила рамнодушна... “Ти си наш, не тре даваме...“

pic.twitter.com/T49SDZ6WMr

Најчитани вести