Асистенцијата на Игор Карачиќ до Стојанче Стоилов на финалето во Лигата на шампионите помеѓу Вардар и Веспрем е прогласена за најдобра во ова натпреварување измината сезона.

Хрватот успеа да ја измами одбраната на Унгарците на чело со Благотиншек и со луцидно додавање од земја го пронајде пикерот, кој сигурно реализираше.

Најчитани вести