- Сте пушеле марихуана? Сте користеле дрога?

- Сум пробал марихуана.

- Сте биле во Амстердам претпоставувам? Таму е легална?

- Сум бил, не пробав таму. Таму не е легална, таму е декриминализирана.

Од 21 минута натаму на видеото:

 

 

 

Најчитани вести