Текстописецот Марина Туцаковиќ е горда на својот син Милан Лача Радуловиќ кој тргна по стапките на својата мајка.

Марина открила дека тие двајцата се поделени кога се во прашање песните на семејството Ражнатовиќ.

Песната „Ране“ која ја напиша мојот син навистина „растури“. Ние сега сме поделени, Цеца е моја муза додека Анастасија негова“ рекла Марина.

„Се случувало да ми додаде збор кога ми фали во некој стих. Така беше со песната „Автограм“ на Цеца. Најлошо е што не сака да се потпише на песните ако напишал само збор два , а јас секогаш го терам, рекла тааа.

На пример кога ја правевме песната за Чола „Сто пати“, му реков да се потпише на текстот, но он не сакаше, па во меѓувреме добив 2000 евра за таа песна, а тој на шега почна да се пцуе себе си зошто не потпишал. Јас секако реков дека ќе му ги дадам тие пари, па така и направив“ открила Марина.

Најчитани вести