На социјалните мрежи се појавила фотографија од маж на една белгратска автобуска станица во многу чудно издание.

Тешко е да се каже дали е во прашање некое перверзно следење на мода или поради некоја причина само лош ден, но целата сцена делува многу непријатно.

Останува прашањето каде овој маж тргнал рано наутро вака “подесен“... Што вие мислете?

Најчитани вести