- Многу сум среќна што се обединивме, што славевме музика, сега веќе нема да биде сеедно кога ќе се спомне Македонија, за сите што во иднина ќе одат на Евровизија. Ова е резултат на 3 месечна напорна работа и благодарам што издржавме, порача Тамара по слетувањето на скопскиот аеродром

 

 

 

 

 

 

Најчитани вести