Сузана Перовиќ и нејзиниот дечко од „Задруга“ Мики Ѓуриќ упорно тврдеа дека не биле интимни пред камерите, но снимката ги издаде. Акцијата одзади Сузана ја остави без текст, а цимерите од шоуто додека го гледааа видеото буквално останаа подзинати и во шок.

„Ова е само од љубов и ништо друго. Одвратно е тоа што го направивме, но не е одвратно ако се работи за двајца кои искрено се сакаат“, рече Сузана, иако првично не сакаше да даде коментар на она што го виде и таа и сите задругари, но и нејзиното семејство и целата нација.  

На лагата и се куси нозете.

Најчитани вести