Фолкерката Ирена Спасовска ја нема одамна со нешто ново, на музички план, ама затоа има промени во изгледот. Ирена решила да смени нешто на себе, односно малку да си ги украси телото. Ни помалку ни повеќе Ирена направила две тетоважи - со една се пофали зашто и е на раката, а другата се уште ја крие, барем во јавноста бидејќи и била на малку незгодно место - градата. 

Да направиш нешто а да не се пофалиш, исто е како да го нема или не биднало, затоа Ирена чекаме да го видиме и другото уметничко дело.

 

Најчитани вести