Тамта по потекло е од Грузија, но од својата 22 година живее во Грција. Таа дефинитивно ја има најнеобичната животна приказна. Има 38 години ќерка од 24. Звучи неверојатно, но вистинито е. 

Тамта се омажила кога имала 14 години и тогаш всушност и ја родила ќерката Ани. По шест години брак двојката се разделила, а Тамта со ќерка и и мајка и се преселиле во Грција.

„Ани ме прави горда. Јас сум, пред се, мајка,а после се друго“, вели Тамта која во Грција работела разно-разни домашни работи. На наговор на едно од семејствата каде чистела се пријавиле во грчката верзија на шоуто Супер идол и после тоа се е историја. 

 

Најчитани вести