Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

30.11.2021
Vesnik.com
1638279953
1638279953
Без вода дел од корисниците на Кеј „13-ти Ноември“

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:00 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата