НА ПРОФИЛОТ НА МАРИНА ТУЦАКОВИЌ И ПОНАТАМУ СЕ ПОЈАВУВААТ ОБЈАВИ! Сите занемеле кога го прочитале ова

17.10.2021
Vesnik.com
НА ПРОФИЛОТ НА МАРИНА ТУЦАКОВИЌ И ПОНАТАМУ СЕ ПОЈАВУВААТ ОБЈАВИ! Сите занемеле кога го прочитале ова

Марина Туцаковиќ починала 19 септември после куса борба со корона и долгогодишната борба со канцерот, а профилот кој го користела на Инстаграм долго бил омилен поради нејзините цитати.

Многумина мислеле дека после нејзината смрт и нејзиниот профил ќе биде угасен, но тоа не се случило, но денешната објава сите ги изненадила.

– Поздрав до сите. Од сега администор ќе ги објавува постовите. Секако, и понатаму ќе шеруваме се што е врзано за хуманитарни акции – пишува во објавата, а синот на Марина, Милан Радуловиќ Лача и сопругот Александар Фута Радуловиќ очигледно сакале на овој начин да го одржат сеќавањето на Туцаковиќ.

Желбата да се одржи активен профилот на Марина ги одушевило многумина, бидејќи харизмата и добродушноста на Марина ќе продолжи да живее, а Марина за тоа време на крај ќе може да се одмори и да се сретне со оној кои најмногу и недостасувал последните години, со својот син Милош. За два дена ќе навршат точно еден месец откако како Марина починала

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата