ВОЗНЕМИРУВАЧКО! Извадил 30 години стари СИЛИКОНИ – еден целосно истекол, а вториот… (видео)

20.09.2021
Vesnik.com
ВОЗНЕМИРУВАЧКО! Извадил 30 години стари СИЛИКОНИ – еден целосно истекол, а вториот… (видео)

Жена која можела да има сериозни проблеми.

Иако денес целата постапка е модернизирана, а материјалот кој се користи е многу побезбеден и прилагодлив на организмот, порано тоа и не било баш така.

Еден хирург за пластична естетика покажал како изгледаат импланти кои неодамна ги извадил, а кои се стари дури 30 години. Онаа која стоела во левата града за жал прснала, а гел структурата се излеала внатре.

Сепак, другата го задржала својот првобитен изглед, а како би ја прикажал вистинската содржина и какко сега изгледа, тој кесата ја расекол и исцедил.

Општо е познато дека силикон кој пука внатре кај пациентот, може да предизвика многубројни здравствени компликации, но за среќа кај оваа жена тоа не се случило:

– И ги заменивме со нови импланти и таа добро се чуствуа – рекол меѓу друго овој хирург.

Предупредуваме дека содржината може да биде вознемирувачка за поединци.

Еве како тоа изгледало:

@therealtiktokdoc

It’s remove old implants month! #LearnOnTikTok #tiktokpartner #brownsanatomy #plasticsurgery

♬ When I Look At You (Instrumental) – BLVKSHP

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата