Радуловиќ-Величковиќ и Зекири најнови имиња во Пелистер!

31.07.2021
Радуловиќ-Величковиќ и Зекири најнови имиња во Пелистер!

Пелистер не престанува да се засилува, да се екипира во пресрет на стартот на новата сезона. Па така од денеска нови членови на битолскиот клуб се и Мартин Радуловиќ – Величковиќ, кој досега беше член на Вардар и Рихан Зекири кој дојде во Битола од Кораб.

Со нив двајцата Пелистер се засили во дефанзивата и средниот ред. Од ден на дена тренерот Димитар Капинковски има се подобар тим.

sportmedia.mk

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата