Skip to main content
x

22 Jul 2021 - 17:40
redakcija
Статија

Ако денот по утрото се познава, тогаш оваа „актерка“ од фотографиите треба да научи многу, многу како да вози и паркира пред да полага возачки испит. Да не зборуваме за излегување со автомобил на улица.

Тинејџерка од Колорадо се најде на ѕидот на срамот, иако тоа не е најстрашното бидејќи додека вежбала со автомобилот завршила во базен. Наводно притиснала да додаде гас наместо кочинца.

Затоа, наместо да оди на улица со четири тркала, таа паднала во базенот, освежувајќи го автомобилот на жешкиот летен ден во Колорадо.

Инцидентот се случил во петокот, а полицијата објави и фотографии кои на Твитер брзо привлекоа големо внимание.